.ГЕРБ-СДС имат 68 депутати. ДПС е представена от 47 народни представители. Продължаваме промяната –

...
.ГЕРБ-СДС имат 68 депутати. ДПС е представена от 47 народни представители. Продължаваме промяната –
Коментари Харесай

ЦИК обяви имената на новите 240 депутати

.
ГЕРБ-СДС  имат 68 депутати.  ДПС  е показана от 47 народни представители.  „ Продължаваме промяната – Демократична България “ имат 39 депутати.  „ Възраждане “  ще има парламентарна група с 38 души.  „ Българска социалистическа партия за България “  ще бъде с 19 народни представители.  „ ИТН “  са с трима по-малко – 16 депутати.  „ Величие “ е  най-малката парламентарна група с 13 депутати.

Вече са постъпили заявки на определени народни представители, които или се отхвърлят от местата си, или са определени от две листи и към този момент са избрали от къде да влязат.

Лидерът на “Има подобен народ ” Слави Трифонов е подал заявление, че няма да бъде подобен. Здравославен проблем е отказал от това да бъде народен представител и лидера на листата на ГЕРБ-СДС в Русе  Бедрос Пехливанян.

25-има са определени за депутати от два региона. ЦИК им даде един ден, с цел да изберат от кое място да влязат и надлежно на кои свои съпартийци да освободят места в юбилейното 50-о Народно събрание. Сред тях бяха съвсем всички политически водачи – Бойко Борисов, Делян Пеевски, Джевдет Чакъров, Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР